Deense deeggarde van het merk Lobster Family. De Deense whisk is een relatief grote Deense deegklopper met een soort apenstaart @ vorm klopper. Het handvat is gemaakt van hout en de apenstaart van roestvrij staal. De Deense deegklopper is geschikt voor allerlei soorten deeg. Dit van licht tot zwaar deeg. De garde is destijds in Denemarken ontworpen voor het maken van brooddeeg. Tegenwoordig wordt het overal ter wereld gebruikt omdat het zo makkelijk is.
De Deense deeg garde is onder andere geschikt voor:
- Brooddeeg
- Zuurdesem
- Pizzadeeg
- Taartenbeslag
- Cakebeslag
- Pannenkoekenbeslag
Schoonmaken: De garde is onder de kraan eenvoudig schoon te maken. Het product kan in de vaatwasser, maar wij adviseren om het onder de kraan schoon te spoelen.
Gebruik: Haal de garde uit de verpakken en meng het deeg met de Deense deeg klopper.
Veel gestelde vragen over de Deense Deegklopper
Hieronder een aantal veelgestelde vragen over het product: Deense deeggarde
Waarvoor wordt een Deense deegklopper gebruikt? De deegklopper wordt gebruikt voor het mixen, roeren en mengen van deeg. Ofwel het mixen van droge ingrediënten met natte ingrediënten.
Zijn Deense deegkloppers goed? Ja, het product is zeer stevig en bruikbaar voor het dikste deeg zoals brooddeeg. Daarnaast ook perfect voor soep, pannenkoekenmix, pap en meer.
Hoe gebruik je de Deense deeggarde? Eenvoudig, neem een kom waarin je kan roeren. Doe hier de ingrediënten in en meng het tot één geheel met de garde.
Waarom wordt de Danish whisk gebruikt? De draden glijden/snijden effectief door het beslag en deeg. Daarnaast schraap je eenvoudig de zijkanten en onderkant van het beslag mee in een mengkom.
C. de Vries –
Goed product, doet wat het moet doen.