Met de arancini maker maak je stevige ronde gevulde arancini ballen. Arancini is een gefrituurde risotto bal met verschillende soorten vullingen. Het gerecht komt van oorsprong uit Italië uit de plaats Sicilië. Met gebruik van de arancini bal maker maak jezelf de specialiteit van Sicilië.
Hoe werkt de arancini bal maker?
- Haal de arancini vorm uit de verpakking en leg de drie delen los van elkaar
- Vul de bodem met rijst, hiervoor kan je het beste een lepel gebruik. Druk de bodem een beetje aan met de lepel.
- Zet het middelste stuk op de onderkant. Druk vervolgens met het laatste deel de rijst stevig aan. Hierdoor ontstaat er een gat.
- Vul het gat met je eigen gemaakte vulling.
- Bedek de bovenkant met een laag rijst en druk het volgens aan met de andere kant.
- Haal nu de arancini rijst bal uit de arancini bal maker
Isabella –
Volgende dag in huis. Goede kwaliteit!
Mario –
Erg blij mee. Nu zelf eenvoudig en sterke arancini ballen maken:)
Restaurant Italy –
Perfect, wij gebruiken ze nu al enkele weken in ons restaurant. Werkt goed en snel!